Betaalmethoden

Betaalmogelijkheden

Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Mollie. Mollie verwerkt je naam, adres en woonplaatsgegevens en je betaalgegevens zoals je bankrekening- of creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om je persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor je gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van je persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollie’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart je gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

iDeal, gratis

Met iDeal kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je aankopen op het internet betalen. Als je toegang hebt tot internetbankieren bij een Nederlandse bank dan kan je via iDeal bij Maurits & Mulder betalen. Kijk voor meer informatie over iDeal op www.ideal.nl/betalen.

Creditcard, gratis

Wij accepteren creditcards van Mastercard, VISA en American Express. Je creditcard wordt pas na levering daadwerkelijk belast.

Giropay en Bancontact, gratis

Wij accepteren voor onze Duitse en Belgische klanten ook Giropay en Bancontact.